MojaPot.info

+386 40 835 678

Terapevtka

Jerica Penko

tel.: 040 835 678, e-mail: penkoj@gmail.com

Sem magistra psihoterapevtskih znanosti, smer sistemska psihoterapija. Diplomirala sem na prestižni Univerzi Sigmunda Freuda v Dunaju, smer psihoterapija. Kasneje sem pridobila magistrski naziv iz psihoterapevtskih znanosti, na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost pri Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Uspešno sem zaključila tudi specializacijo iz sistemske psihoterapije.

Moje delo vključuje individualno, partnersko in družinsko psihoterapijo. Precej izkušenj imam tudi z vodenjem terapevtskih in skupin za samopomoč.

Sem supervizorka in učna terapevtka.

Fancy

Spoznajte Fancy, našo ljubko in nekoliko kosmato članico ekipe terapevtov! Fancy ni le srčkan in vesel pes, ampak tudi izredno pomemben del naše terapevtske družine.

Čeprav ima Fancy štiri noge in rep, ki neprestano maha, prinaša v terapevtski proces veliko toplote, sočutja in neprecenljive podpore. Fancy ima neverjeten talent, da s svojo prisotnostjo in nežnostjo prinese občutek miru in sprostitve v vsako terapevtsko sejo.

Ko ni zaposlena s pomaganjem ljudem, Fancy najraje preživlja čas v naravi, kjer lovi žogice in se preganja z drugimi pasjimi prijatelji. Toda ne zamenjajte njenega igrivega duha z neprofesionalizmom! Fancy je resnično predana svojemu delu in se vedno trudi, da je na voljo za pomoč in podporo, kadar koli jo potrebujete.

Fancy ni vedno prisotna pri terapijah, saj je na voljo le občasno, kadar obstaja potreba po njej.